Animatie

In de maanden juli en augustus staat er een professioneel animatieteam van Wintour NL klaar op de camping met een gevarieerd animatieprogramma. De leden van het Wintour animatieteam spreken verschillende talen, waaronder Nederlands.

Voor de jongste kinderen is er de miniclub waar wordt geknutseld en spelletjes worden gespeeld.

Een ieder die in de vakantie aan beweging wil doen, kan aan zijn of haar trekken komen met de vele sportieve activiteiten zoals tafeltennistoernooitjes, waterpolo of andere waterspelen.

Tieners en volwassenen kunnen meedoen met het joggen in de heuvels rond de camping en er wordt regelmatig gevoetbald op het campo sportivo in het dorpje Isolabona.

Daarnaast organiseert het animatieteam fitness-activiteiten, variërend van dansen tot stretchen. En vergeet niet de nieuwe trend in de fitnesswereld: de korte 7 en 8 minuten work-outs.

In de avond wacht het animatieteam op de kinderen voor de Happy Disco. Hierna begint het avondprogramma, met bijvoorbeeld de cabaretshow, talentenshow of een uitdagende muziekquiz, waar de kinderen en hun ouders actief aan kunnen deelnemen.

Kortom: het WINTOUR animatieteam zorgt voor veel vermaak voor alle leeftijden!