De Camping

Lorena, haar man Mauro en zoon Lorenzo verwelkomen je op camping Delle Rose, gelegen tussen de eucalyptussen en mimosa bomen in terrassen tegen een heuvel - met een fenomenaal uitzicht op de ruige bergen rondom de vallei van de Prati di Goutè. Bewust is gekozen voor een kleinschalige opzet, waardoor zij je optimale, persoonlijke aandacht kunnen bieden. Delle Rose is een écht vakantieparadijs, waar je je zeker thuisvoelt om er (ongeacht het jaargetijde) een actieve of meer passieve vakantie te beleven in een unieke omgeving.

Op Delle Rose vind je de ideale combinatie tussen het echte kamperen en de faciliteiten die uw vakantie net wat comfortabeler maken. De natuurlijke indeling en de ruime plaatsen geven een extra gevoel van vrijheid. Het met zorg aangelegde sanitair heeft gratis warm water.

Centraal punt is het bij het zwembad gelegen restaurant met bar en terras. Hier is tevens een Wi-Fi zone.

Het zwembad (met peuterbadje) is mooi en verzorgd en de entree is bij de prijs inbegrepen. Voor onze jongste gasten is er een speeltuintje en een tafeltennistafel. De campingwinkel en de wasmachine maken het voorzieningenpakket compleet. Al met al heb je zo een heerlijke plek om een ontspannen kampeervakantie door te brengen.

Op Delle Rose kun je comfortabele mobile homes en appartementen huren die passen bij de sfeer van de camping en de omgeving.